Prava i obaveze

Nositelj svih prava na internet stranici www.vina-fiolic.com je trgovačko društvo Tantum d.o.o.
Ovi uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Vina i likeri Fiolic dalje u tekstu: popij.me web trgovine te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Tantum d.o.o. smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.
Pružatelj usluge internet prodaje putem web trgovine i prodavatelj robe ponuđene na ovim stranicama je Tantum d.o.o. Ivana Duknovića 11 – 23000 Zadar, OIB: 07923750801, a Kupac robe ili Korisnik je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular naruđbe i pošalje ga Prodavatelju. Korištenjem usluge Webtgovine popij.me smatra se da je potrošač u svakom trenutku upoznat s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.
Korisnike upćujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
Tantum d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neuće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Tantum d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio web trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave te neuće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Korištenje usluga popij.me web trgovine odobrava se isključivo punoljetnim osobama što morate i potvrditi klikom prilikom ulaska na naše web sjedište. Uporaba i korištenje popij.me Web trgovine od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Tantum d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
Tantum d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici svojih proizvoda.
Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.